Healing

Lees eerst de nieuwspagina!

Als er problemen zijn waar je tegenaan loopt is het mogelijk op individuele basis begeleiding te healing handskrijgen. Het kan gaan om lichamelijke klachten, emotionele disbalans, storende gedachten, stress, reactiepatronen die niet te doorbreken zijn, onverwerkte emoties, irreële gedachten en overtuigingen die je niet kunt loslaten, problemen waar je tegenaan loopt in je bewustwordingsproces.

Esoteric Healing/Energy Healing
Bij bovenstaande klachten kan healing een uitkomst bieden. Een healing zorgt voor een verbeterde balans in de energiestromen in het lichaam. Dit gebeurt o.a. door het in balans brengen van de chakras en de endocriene klieren. De hierdoor verbeterde hormoonhuishouding zorgt voor een betere algehele gezondheid. Hierdoor kunnen klachten verminderen of oplossen.
Esoteric Healing is ‘genezing van binnenuit’ en is gebaseerd op de werken van Alice Bailey.

In een eerste kennismaking bespreken we jouw hulpvraag en diagnosticeren we je energiehuishouding aan de hand van de chakras.  We kijken naar het verleden en het heden en naar de culturele- en gezinscontext.
Over het algemeen zullen er een aantal healings volgen om het energielichaam weer in balans te brengen en blokkades hierin op te lossen. Afhankelijk van de klachten werken we daarnaast met yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, en meditatie- en/of imaginatie-oefeningen.

Vaak is een aantal behandelingen nodig. Een regel die in het algemeen geldt is dat naarmate een klacht langer aanwezig is, er ook meer tijd nodig is hiervan te genezen. Een chronische klacht of een hardnekkig patroon los je niet in een paar keer op. Als je aan behandeling begint, is het belangrijk jezelf hiervoor de tijd en ruimte te geven. Daarnaast vraagt genezing of heelwording ook een inspanning van jou zelf.

Mama Putucusi met regenboogAndespad
Naast technieken uit de Esoteric Healing kan ik technieken van het Andespad inzetten. In de healing van het Andespad, de traditie van de Indiaanse bevolking van het Andesgebied in Zuid-Amerika, gaat men uit van een wereld van levende energie, de kawsay pacha. Door het werken met en het je verbinden met deze levende energie kun je verstoringen in jezelf en tussen jou en je omgeving oplossen en je eigen levende energie voeden. Zware en belemmerende energie hucha kan worden weggenomen en verteerd, waarna er plaats is voor lichte energie sami om die ruimte in te nemen.
Het Andespad kenmerkt zich door eenvoud en kracht. Het is ook wel bekend als Munayki.

Healing Deep Trauma
Traumatische ervaringen kunnen zich diep wortelen in ons lichaam en in ons hele zijn. Met de methode van Dancing Thunder, traditioneel genezer en grand sachem van de Susquehannock uit Florida, kunnen deze diep gewortelde trauma’s op een zachte en respectvolle manier worden losgeweekt, waardoor je ervan wordt bevrijd.

Danscoaching
Misschien heb je niets met healing, maar hou je wel van dansen en bewegen. In dat geval is danscoaching een aantrekkelijke manier om met je hulpvraag aan de slag te gaan. 

Afspraak
Voor individuele begeleiding met healing kun je een afspraak maken via info@inspiratiecentrumtikay.nl of telefonisch: 06 – 223 17 606.
Een consult duurt 1 – 1,5 uur. Kosten: € 40,00 per uur.

 

 

Geef een reactie